2012-08-12 - Zase scrapuju

Už v červenci jsem vyrobila maličkatý cestovní deníček a připravila jsem článek na blog scrapglamour. Seznamuji vás s ním ale až nyní, po zveřejnění onoho článku.

Po víc jak měsíci, který jsem věnovala výhradně švýcarskému tvoření - pro připomenutí, stihla jsem cestovní deník, jehož obsah má tloušťku přes 10 cm a musela jsem se tedy na několikátý pokus poprat s jeho vazbou, i shadow box - jsem se konečně vrhla i na jiné tvoření.

Včera jsem vytvořila jednu stránku, je hodně podobná některým, které už jsem dělala dříve. Stránku jsem měla promyšlenou už dávno, cíleně jsem si na ní nechávala dělat čtvercové fotky 5×5 cm.

Dneska jsem se rozhodla zpracovat některé nápady, které jsem měla zakreslené ve svém sešitě - jednak se mi líbil diktát na scrapbook.cz, takže jsem se rozhodla si ho taky zpracovat, a také jsem se nechala zlákat jednoduchostí stránky vyhlášené v jednom z projektů na scrapbook.cz. Jako poslední jsem vyrobila jednu stránku jen tak od ruky, protože jsem se už moc těšila na využití výseků filmstripů, na které jsem si také nechávala dělat fotky. Takže během dneška vznikly po dlouhé době tři nové stránky.