2012-03-23 - Tvoření ze stejného materiálu od KoMi

Někdy v prosinci KoMa ve svém flerovském klubu vyhlásila soutěž.

Přihlášeným zájemkyním rozeslala materiálové balíčky, přičemž každý obsahoval bílou čtvrtku 30 x 30 cm, tmavě modrý papír 15 x 15 cm, bílý embosovaný papír formátu A6, pruh bordó papíru, pruh puntíkatého pauzovacího papíru, kus bordó filcu, černý výsek soba/jelena, výseky vloček a čtyři malé modré knoflíčky. Úkolem soutěžících bylo použít, alespoň z části, vše z balíčku a nepoužívat již žádný další papír - samozřejmě kromě fotek.

Sotva jsem materiálový balíček spatřila na vlastní oči, zalitovala jsem svého rozhodnutí se soutěže zúčastnit. Po dlouhém přemlouvání jsem se rozhodla se s tím "nebabrat" a bez jakékoli předchozí představy jsem se pustila do tvorby stránky. Hotová stránka se mi od počátku nelíbila, ale možností na předělání bylo vlastně minimum, takže jsem fotku stránky odeslala. KoMa nejen vybrala dvě vítězky, ale zároveň napsala článek do časopisu i na svůj blog. Na blogu si kromě vítězných stránek můžete prohlédnout i všechny ostatní příspěvky zaslané do soutěže.

Ačkoli stránky prakticky zásadně nepředělávám, jen výjimečně je doplňuji o ozdoby, které se mi třeba podaří nově obstarat a které se k nějaké hotové stránce vyloženě hodí, rozhodla jsem se stránku ještě trochu poupravit. Přidala jsem fotku, puntíkatý pauzák jsem ořízla a trochu posunula dolů, vločky jsem přesunula do horní části stránky k rampouchům, sobovi jsem vyrobila oko a přidala rolničku na krk a dozdobila několika brads. Vidět a porovnat obě stránky můžete u mě na webu.