2012-06-02 - Nový návod na webu...

Uplynulý týden stál za to. Předně jsem zjistila, že v mnoha oblastech se moje představy značně odlišují od představ části mého okolí. Pokud k tomuto poznání dojdu v práci, nepřekvapí mě to, protože je jasné, že v pracovním procesu taková situace prostě dříve nebo později nastat musí. Když ale podobná situace nastane u něčeho, co děláte dobrovolně, zdarma, ve svém volném čase a co vám má dělat radost, je něco špatně. Rozhodla jsem se tedy, že své volnočasové aktivity více zaměřím a to, za co mohu sama zodpovídat a o čem si mohu sama rozhodovat. Nerada bych se znovu dostala do situace, kdy se budu stydět za něco, co jsem pustila do světa, ale co si od okamžiku, kdy jsem to dala z ruky, žilo vlastním životem.

A tak tedy začínám víkend optimisticky. Prací. Tedy - původně mi to moc optimistické nepřišlo, ale právě po včerejšku mi práce, která závisí jen na mě, kterou mohu odvést jak uznám za vhodné a za kterou dostanu líbivou finanční odměnu, přijde jako balzám na nervy.

Na tvoření dneska nakonec nedošlo, ale na menší aktualizaci webu ano - přidala jsem na web návod na kroužkovou vazbu cestovního deníku. Zatím ho nemám dokončený, jde jen o polotovar připravený na léto, takže nemám ani žádné finální fotky, ale pro inspiraci to snad případným zájemcům postačí. ;)