2012-07-19 - Co je nového aneb "můj švýcarský život"

Ani po víc jak deseti dnech jsem se nevzpamatovala z dovolené ve Švýcarsku. Pilně se totiž připravuji na dopracování cestovního deníku, na výrobu scrapboxu i na scrapnutí nějakých těch stránek do alba...

Fotky - včera jsem je konečně vyzvedla hotové, dali si na čas. A co jsem při jejich prohlížení zjistila? Že jsem zapomněla nechat udělat fotky z Keni...

Fotokniha - k cestovnímu pojištění jsem dostala poukaz na slevu 200 Kč na jakoukoli fotoknihu u fotolab.cz. Takže jsem hned po návratu ze Švýcarska zasedla a jednu klasickou malou 10×15 jsem si naklikala. Vyzvedla jsem jí už minulý týden, docela to ujde, když byla zadarmo... :) Hlavně je plná Švýcarska. ;)

Cestovní deník - ve fázi největšího zoufalství jsem si objednala klasický pákový šanon, leč ve formátu A5. Má hřbet o tloušťce 8 cm, což už je asi (před)poslední šance, jak všechny stránky deníku narvat do jedné vazby. Obávám se, že s prostorem bude zase problém. Tou poslední šancí už je pak asi jen drát, guma... Nevím... Jinak je asi jasné, že pro potřeby šanonu jsou ty moje krásně ručně vyřezávané dírky pro vazbu na přesně ty 2 věci... :( Takže vazba mě čeká nová, od včerejška mám doma šanon a ode dneška i všechno ostatní, co k tomu budu potřebovat a můžu začít. Pár večerů mi to jistě zabere... Včera jsem také konečně vyzvedla fotky, takže je budu do cestovního deníku průběžně lepit na místa k tomu účelu ponechaná prázdná a tím ho snad konečně dodělám.

Shadow box - ze Švýcarska jsem si na něj přivezla různý materiál, včera mi k tomu přibyly fotky. Už mám i rozmyšleno co a jak, ale nejdřív se chci prokousat tím cestovním deníkem, takže boxík zatím odkládám na neurčito.

Washi pásky - co mi to ta Dita dělá? Dostala jsem slevu za účast v soutěži a v e-shopu objevila jednu "švýcarskou" pásku. Tu prostě musím mít....!

Asi se zdá, že tvoření vlastně jen plánuji a ve skutečnosti nic nedělám. Pravda je však jiná - od KoMy alias Scrapglamour jsem dostala v pondělí zásilku v níž byly úžasné papíry Marine od ILS.

Připravuji pro vás článek o jejich využití. Dívala jsem se i na ostatní sady a jelikož papíry vypadají ve skutečnosti ještě lépe, než na obrázcích, rozhodně je o co stát!