2012-04-01 - Jarní dva týdny tvoření

Přišlo jaro. Narozdíl od všech ostatních jsem unavená, otrávená až naštvaná. Nechci jaro. Ve čtvrtek se konečně zhoršilo počadsí. Těšila jsem se na hory, ale i tam je skoro až deštivo, takže to vypadá na víkend dohánění restů. Ale nejdříve k tomu hotovému.

Před vydáním druhého čísla časopisu Scrapování jsem vyhlašovala "Bleskovou zimní challenge". Příspěvky, které do soutěže dorazily, se mi moc líbily, takže jsem se rozhodla všechny soutěžící symbolicky obdarovat ATC kartičkami na zimní téma.

O předminulém víkendu jsme byli na horách, takže jsem vyrobila jen jednu stránku do alba, kterou jsem nazvala "Zima u Atlantiku". Fotky jsou z loňského ledna z USA.

Minulý týden byl docela náročný. Blížilo se vydání druhého čísla časopisu Scrapování, takže se mi v e-mailech množily články ke korektuře. S vydáním časopisu klid, alespoň u mě, nenastal, protože bylo potřeba odpovídat na dotazy k objednávkám.

Minulou sobotu jsem připravovala nový článek do časopisu - přáníčko technikou iris folding a v neděli jsem vyrobila dvě nové stránky do alba - "Manhattan" a "3 roky". Přáníčko i obě stránky najdete, jako obvykle, na webu.