2012-05-06 - 30 dní seznamů - den šestý

Dneska ráno jsme si trochu přispali, vstávali jsme po deváté. Včera by mi přispání vůbec nevadilo a vzbudila jsem se asi v 8, no fuj. Dneska by to bývalo naopak chtělo si trochu přivstat a místo toho jsme vstali ještě později. Nu což, po letmé snídani jsme se oblékli, naházeli něco do batohu a vyrazili směr Hřensko.

Zde nás čekal podle popisu celodenní výlet, na který jsme měli jen půlden. Nejprve jsme z parkoviště vystoupali k Pravčické bráně, od níž jsme po Gabrielině stezce pokračovali na Mezní Louku a odtud do Divoké a Tiché soutěsky, kterými jsme propluli na lodičkách. Vše jsme nakonec časově stihli a i když v závěru jsme pěkně zmokli, výlet nám to nezkazilo. Domů jsme ovšem dorazili až před osmou večerní. V rychlosti už jsem stihla dát nějaké fotky na web.

Po sprše a večeři už jsem kromě aktualizace webu byla schopná jen dostát své každodenní "povinnosti" - tedy vytvořit svůj šestý seznam, dnes na téma "Co mám ráda". Pěkně jsem to odflákla, spěchám do postele... ;)

Zítra mě čeká téma "Co nemám ráda". To je téma, ve kterém mám, narozdíl od jiných, dost jasno, takže už teď vím, že seznam bude opravdu dlouhý... :D