2012-06-21 - Soutěžím o washi pásky... ;)

Ve spolupráci s Ditou Švarcovou, provozovatelkou e-shopu washipásky.cz, jsem pro vás na blog časopisu Scrapování připravila seznamovací článek "Znáte washi pásky?". Kromě informací, které jsem již zmiňovala třeba zde na svém blogu, tam najdete i pár dalších zajímavostí a hlavně - fotky od paní Dity, které by pro vás měly být lákavou inspirací... ;)

Mimochodem - nákup washi pásek v e-shopu washipásky.cz vřele doporučuji. Paní Dita je neskutečně rychlá a sympatická! ;)

S washi páskami jsem se seznámila teprve před několika dny, přesněji minulou sobotu. Aktuálně si připravuji cestovní deník na letní dovolenou ve Švýcarsku a do něj se mi pásky náramně hodí. Nevznikají tak žádná umělecká díla, ale pomocí washi pásek se dají vytvářet zajímavé efekty. Washi pásky mě uchvátily natolik, že jsem se rozhodla poprvé v životě zúčastnit soutěže na Facebooku. Výhrou je pět washi pásek, takže pokud byste mě chtěl někdo podpořit, můžete, případně předem děkuji. ;) Můj příspěvek najdete na facebookové stránce e-shopu washipásky.cz.