2012-05-07 - 30 dní seznamů - den sedmý

Tématem dnešního seznamu do deníku/minialba "30 dní seznamů" bylo "Co nemám ráda". Je toho opravdu hodně, takže seznam je dlooouhý a z nutnosti úspory času byl místo psaní rukou jen vytištěn. Stejně to vypadá lépe než psané rukou... ;)

Jinak tedy seznamy pěkně flákám, kromě sobotního seznamu žádné zdobení, nic... A asi už to ani nevylepším, orientuji se teď totiž na výrobu cestovního deníku "Švýcarsko". Plán byl vyrobit tento cestovní deník stejným způsobem, jako teď dělám "30 dní seznamů", akorát bych ráda ošklivou plastovou vazbu nahradila kovovou, ale to nevím, jestli se mi povede a jak to udělat. Už dávno to mám promyšlené a teď už jen volný čas využívám ke sledování videí na Youtube, kde bych teoreticky mohla načerpat inspirace. Ale zatím mě nic nepřimělo změnit plánovaný postup výroby deníku.

Takže jsem si dneska u KoMy objednala zásobu papírů, které doplní ty, co už mám doma připravené, a ty, které jsem koupila na veletrhu Kreativita-Hobby, a objednávku jsem doplnila o další věci - bílé gelové pero, nějaké kytičky, hřebíčky a o časopis Kreativita. KoMa je zlatá, dala si tu práci, aby ještě zkontrolovala, jestli se mi papíry budou barevně hodit...!

Večer jsem ještě dodělala včera načatou stránku do alba.

Jo a málem bych zapomněla... Tématem seznamu pro 8. květen je "Oblíbené knihy".