2012-05-26 - Po dvoutýdenní pauze. A 30 dní seznamů - den šestadvacátý

O minulém víkendu jsem se nestíhala skoro ani najíst, vlastně na úkor jídla jsem dělala i své seznamy. Takže dneska si to vynahrazuji všemi možnými způsoby. Vytvořila jsem hned čtyři stránky do alba.

Balík z HuráPapír.cz, který mi přišel už před víc jak týdnem, jsem vlastně ještě nevybalila, ale písmenka od KETY, která jsem měla objednaná, jsem dneska vyzkoušela hned na třech stránkách. Jinak jsem se dneska snažila kombinovat větší množství různých ozdob.

Třeba na stránce "Tanvaldský Špičák" jsem zužitkovala velkou modrou krajku, na stránce "Krušné hory" jsem zkoušela razítkovat kapradí a část ho dobarvit a taky jsem použila dvě kartičky s razítky stromů ze sady Birdsong, které jsem před časem od někoho dostala. Stránka "Český Krumlov" je trochu geometrická. Použila jsem na ní borduru, kterou jsem dostala od Komy a hlavně hotový shluk kytiček, který jsem si kdysi koupila, ale na stránky je vzhledem ke své výšce dost nevhodný, takže jsem dlouho uvažovala, jestli to do alba nějak vecpu... Poslední stránkou je růžový "Speyer". Fuj, nesnáším růžovou, od dětství má nejneoblíbenější barva... Jenže co se všemi těmi růžovými papíry, samolepkami a hřebíčky - člověk se tomu nevyhne a mezi materiálem se mu to pak jen hromadí. Takže jsem stránku z tohoto německého technického muzea přebarvila na růžovo. :)

Do psaní seznamů už se musím docela přemlouvat. Ten dnešní jsem naprosto odflákla na úkor stránek. Tématem dnešního seznamu bylo "Před 10 lety..."

No a zítra sepíšu své "Nejbláznivější zážitky"... :D