2012-05-01 - 30 dní seznamů - den první. A nejen to...

Původní plán na dnešní den byl netradiční a já byla docela natěšená, takže, jak to tak bývá, z plánu sešlo. Takže jsme se nakonec rozhodli zůstat doma a já se nakonec rozhodla tvořit...

Dubnový diktát na scrapbook.cz vyhlašovala veverka.Hela. Dlouhodobě se nezapojuji do celého velkého projektu, ale dílčí zadání si občas splním. Stejně jako tento diktát, který jsem si sice musela nejdříve nakreslit, abych pochopila, ale stránka mě docela zaujala. Vznikla stránka "Mallorca", která se mi tedy vůbec nelíbí, umím mnohem lepší... :(

Ale k dnešku - dnešní den byl totiž dnem prvního seznamu do mého minialba "30 dní seznamů". Téma seznamu bylo "Pár věcí o mně".

A pokud někdo tvoří nebo bude tvořit pole mých seznamů, vězte, že tématem zítřejšího dne bude "Věci, ve kterých jsem dobrá".

Zbytek dne jsem využila k vytvoření čtyř nových stránek do alba. První stránkou byly "Krkonoše s kamarády". Barvy stránky jsem se pokoušela sladit s barvami na fotkách, výsledek se mi nelíbí. Na fotce stránky jsou však zrovna u téhle stránky barvy odlišné od originálu, takže stránka vypadá ještě o něco hůř, než ve skutečnosti.

Druhou stránkou byly "První Vánoce v novém domově. Trochu jsem si pohrála s geometrií a pokusila se tři fotky poskládat vedle sebe na šířku vzorovaného papíru. Výsledná stránka se mi docela líbí, nějaké takové ty první Vánoce tehdy opravdu byly... :)

Třetí v pořadí byla stránka nazvaná "Drážďany". Je to zase něco trošku jiného než co dělám normálně. Inspirací mi byl jednoduchý náčrtek, který mám nakreslený ve svém scrap-sešitu. Podobných stránek bych ráda vytvořila více, takové rozličné shluky se mi moc líbí, i když přítel se na to asi bude tvářit kysele... :D

Poslední, čtvrtou stránkou byla stránka "Independence Pass & Aspen". Trochu geometrická - vyměření byl docela problém. A trochu s pokusem o skloubení zelené barvy s modrou.