2012-05-31 - Den 31. ze třiceti a trocha plstění k tomu

Na dnešní večer jsem už dlouho měla zaplacený takový malý kurzík plstění. Chtěla jsem to vyzkoušet a protože s lektorkou mám moc dobré zkušenosti (pletla jsem pod jejím vedením svůj první košík z pedigu), tak jsem usoudila, že si zkusím něco nového. Nakonec jsem na kurz šla rovnou z práce, protože jinak jsem nestíhala. A i tak se mi to časově moc nehodilo, hlavně kvůli časopisu Scrapování, ale už bylo objednáno a zaplaceno. A jak jsem po příchodu zjistila, ta objednáno opravdu se vším všudy, protože v mailu jsem vyjádřila takové malé přání, že bych chtěla dělat černého kocoura a opravdu na mě čekala polystyrenová kočka a černá vlna... :)

Protože jsem přišla o něco dříve, měla jsem možnost si v předstihu vyzkoušet uplstit kuličku. A pak jsme další dvě hodiny plstily a plstily. A tak vzniknul i můj černý kocour. Všechny mé začátečnické výtvory samozřejmě najdete u mě na webu.

A jak jsem včera slibovala, tak jsem dneska udělala. Napsala jsem 31. seznam, jehož téma je "Seznam seznamů"...

Teda, já fakt nemám ráda různé nesouměrnosti, takže se mi nelíbí, že se to jmenuje "30 dní seznamů" a přitom jich je 31, ale v jednom z těch třiceti seznamů jsem si dala za cíl, že se nebudu ve všem tak šťourat. A protože zrovna teď jde o prd, tak proč nezačít tímhle... ;) No a abych to tedy zkompletovala, tak celé album.