2012-11-13 - Švýcarský zápisník

Za každé zaplacené předplatné časopisu Snow získávám body, za které si pak mohu vybrat odměnu. Jednou z nich byl švýcarský zápisník. Uvnitř jsou kalendáře, obecné informace o Švýcarsku, reklamní upoutávky na návštěvu zajímavých regionů a samozřejmě volné stránky. Hodně volných stránek...

A protože jsem chtěla mít celé Švýcarsko na jednom místě, rozhodla jsem se ho využít k evidování všech svých cest do Švýcarska, k návštěvě zajímavých míst a akcí - a to třeba i u nás.

Tak jsem si připravila nadpisy, datumové razítko, nějaké fotky z různých míst a černou gelovku a na každé navštívené místo jsem si vyhradila jednu stránku. V průběhu tří dnů pak vznikl můj "Švýcarský zápisník" - celkem 23 stránek s fotkami a stručným, obvykle do odrážek napsaným seznamem navštívených míst.

Nic kreativního v tom není, ale já mám díky tomuto zápisníku na jednom místě celé "moje Švýcarsko". Můžu jednoduše dohledat kde jsem byla, co jsem tam viděla a kdy to bylo. A už se moc těším, až v zimě zápisník doplním o nějaké walliské skiareály. ;-)