2012-05-12 - Sobotní scrapování a seznamový den dvanáctý

Tak dneska jsem sebrala odvahu a vyhrabala papíry Snowfall od BoBunny, nad kterými už jsem se tu jednou rozplývala a podruhé se chlubila svým úlovkem.

Nechci k této kolekci papírů používat barevné fotky, ty by se nehodily, takže prakticky nemám doma žádné vhodné fotky. Dneska jsem našla jen fotky z roku 1986, kdy jsem se ve svých třech letech asi poprvé postavila na lyže, a pak z roku 1990 z Tanvaldského Špičáku. Další fotky si teprve budu muset nechat udělat - zatím přemýšlím, jestli černobílé nebo sépiové.

Z kolekce Snowfall vznikly dvě nové stránky nazvané "Lyžař" a "Tanvaldský Špičák". Hlavně "Lyžař" mi dal zabrat, první pokus o zužitkování takových papírů byl okořeněn ještě zdobením Ketiných písmenek zbytky papírů...

Pak jsem se pustila do tvorby 12. seznamu, který byl na téma "Plánované dovolené". Na tenhle seznam se extra těším, až se za pár let podívám, co jsme to vlastně plánovali a co se nám povedlo splnit...

Večer jsem zkoušela zase něco jiného a vytvořila jsem ještě jednu stránku do alba z loňského výletu do německého muzea "Sinsheim".

A zítra si napíšeme "Recept na perfektní víkend". ;)