2012-03-14 - Blesková zimní challenge

Již před nějakou dobou jsme se v redakci časopisu Scrapování rozhodly, že čekání na 2. číslo časopisu čtenářkám zkrátíme nějakou soutěží "na poslední chvíli". Ujala jsem se organizace a z navržených možností jsme vybraly bleskovou challenge.

Téma challenge jsem vymýšlela v době, kdy jsem zrovna dělala nějakou zimní stránku do alba. Říkala jsem si, že v době vyhlášení soutěže už se bude blížit jaro a že čtenářky určitě budou mít doma nějaké zimní fotky - ať už ze zimy právě probíhající nebo z nějaké předešlé. Jako podmínku jsem tedy zvolila použití zimních fotek a bílých a modrých papírů.

Připravila jsem článek s vyhlášením a pravidly soutěže, který jsem pak předala KoMě. Ta ho trochu doplnil a vystavila na blog a na Fler.

Několik scrapařek opravdu zimní fotky i bílé a modré papíry našlo, stránku vyrobilo a do soutěže zaslalo. Vybrat vítězku bylo obzvláště složité...

A tak jsem připravila článek s vyhlášením výsledků, který jsem opět poslala KoMě, aby ho za mě zase vystavila na blog a na Fler...

Ze všech stránek zaslaných do soutěže mám velkou radost, ze všech ta zima vyloženě dýchá... Nezbývá než všem soutěžícím za účast v soutěži poděkovat nějakým originálním způsobem... ;)