2012-12-29 - Amboseli

Choroba se mě nechce pustit, ale mně se zase nechce polehávat v posteli. Tak jsem se pěkně navlékla do teplého oblečení a pustila se do výroby nových stránek do alba.

I'm still sick but I'm bored of lying in bed. So I put on warm clothes and began to create new layouts.


Jako první vznikla stránka Amboseli. Fotka je pořízena u bazénu jednoho kempu v keňském národním parku Amboseli. Jednofotkové stránky se mi tvoří docela dobře, protože díky tomu nemívám až tak velký problém s kombinováním barev.

The first was the layout Amboseli. The picture was taken at a campsite in Amboseli National Park, Kenya. I like layout with one picture because so I don't have a bug problem with combining colors.


Pustila jsem se do komponování stránky a pak mi došlo, že nějakou takovou jsem nedávno viděla. Jelikož zajímavé stránky mám už z dob svých scrap-začátků uložené, nebyl až takový problém jí najít. Tak jsem nakonec stránku dodělala podle ní... ;-)

I began to compose layout and then I realized that I recently saw something like that. I have saved an interesting layouts so it was not a problem to find it. So I finally finish it according to this layout... ;-)