2012-06-30 - Události posledních dní...

V poslední době se stalo pár událostí, které jsem si poctivě zapisovala, ale nestály za samostatné zveřejnění. Takže nyní všechno pěkně pohromadě...

Ve třetím čísle časopisu Scrapování se v jednom z článků objevila nádherná svatební stránka od Irisky. Když se pak na Fleru v klubu u KoMi diskutovalo o liftu, který by, narozdíl od všech předchozích, nebyl tajný, stala se právě tato stránka předlohou. Jednofotkové stránky moc nedělám, většinou mám fotek tolik, že mám problém se vůbec na stránku vejít, ale tady jsem fotku našla a vytvořila podle předlohy stránku "Santa Claus".

Začátkem června vyhlásila Didi na svém blogu 12. challenge. Jednalo se o lift. Šlo o soutěž, ale výhru bych asi nevyužila, takže jsem soutěžení přenechala ostatním. Předloha se mi ale moc líbila, něco podobného jsem už mezi svými stránkami měla, takže jsem se do liftu také pustila. Došlo sice k různým úpravám, ale vznikla stránka "Monument Valley".

V uplynulých dnech jsem si také pořídila tmavou lazuru a natřela jsem jeden ze svých dvou shadow boxů. I po druhé vrstvě však prosvítal podklad a lazura se nechytala na pár místečkách, kde ve spárách vykukovalo lepidlo. Takže jsem se obrátila s žádostí o pomoc na Irisku, jejíž shadow box jsem si už mnohokrát prohlížela na jejím blogu a moc se mi líbilo i jak ho měla natřený. Poradila mi, že mám sehnout rovnou ředitelnou univerzální polomatnou barvu od Swing Color. Hned druhý den jsem vyrazila do Bauhausu, požadovanou značku našla a mezi všemi těmi plechovkami objevila i vysněnou černou polomatnou... Doma jsem se hned pustila do natírání a po 2. vrstvě byl box naprosto dokonalý.

Na scrapbook.cz jsem před časem navrhovala téma dalšího ATC swapu, ale bohužel se nikdo neozval. Jelikož na Fleru v klubu "ATC - artist trading card" se po dlouhé době objevil klasický ATC swap, který bude "nescrapový", takže jsem se rozhodla zapojit.

No a ve spolupráci s Ditou Švarcovou, která provozuje e-shop washipásky.cz jsem připravila krátký článek do 4. čísla časopisu Scrapování. Můžete se těšit i na milé překvapení! ;)

No a samozřejmě jsem si průběžně připravovala svůj cestovní deník do Švýcarska.