2012-03-04 - Prvoplánová scrap-výroba

Pomalu se blíží doba, kdy už asi nebudu celé víkendy věnovat scrapu. Jednak plánuji ještě nějaké to lyžování, letos ho zase moc nebylo :(, druhak také nějaké "jarní aktivity", ačkoli se zimou se budu opět loučit s těžkým srdcem...

Postupně vybírám na tvorbu stránky ty fotky, ke kterým mám jasný nápad. V sobotu taková stránky vznikly dvě. Jednak to byla stránka "Rakousko a Švýcarsko", na které jsem použila loga čtyř navštívených lyžařských areálů a zbavila jsem se tak v šanonu čtyř mapek, které mi desky neúměrně přetěžovaly. Výroba této stránky tedy byla ryze praktická... :) Podkladovou lesklou čtvrtku jsem dostala nedávno od KoMy. Druhou stránkou pak byl "Tanvaldský Špičák", na kterou jsem použila zbytky papírů a zbavila se další mapky, která je schovaná pod levou fotkou.

Neděle byla ještě o něco praktičtější. Mám arch samolepících písmenek od Basic Grey. Písmenka mi z něj pořád odpadávají a pak se přilepují různě křivě a přes sebe navzájem. Takže hlavní dnešní úkol - co nejvíc jich zlikvidovat, hlavně ty, které už ani moc nedrží... Takže jsem dneska vyrobila tři stránky - "Tunisko", "Jugoslávie" a "Gulf of Mexico". Písmenek mi ale ještě zbylo tolik, jen výběr se značně zúžil... ;)