2012-09-10 - Scrapbookový mišmaš

Minulý týden v práci byl náročný, valí se na mě všechno a ze všech stran, po dnešku už jsem zavalená úplně a naprosto netuším, jak se z té hromady vyhrabu... Ale jelikož práce mi (zatím) nebere víkendy, věnovala jsem ho tvoření zase celý.

Tentokrát jsem se vzdala gessa, abych si dala časový prostor pro promyšlení dalších stránek, a věnovala jsem se fotkám z nedávných let. V sobotu jsem vyrobila tři stránky.

V sobotu jsem jako první vytvořila stránku "Tanvaldský Špičák" s fotkami z jedné z mnoha lyžařských návštěv. Inspirací mi byl lift vyhlášený na fleru v klubu u KoMi.

Jako druhou jsem ve fialovo-zelených barvách udělala stránku "Leipzig a Berlin". Chtěla jsem zkusit neobvyklou barevnou kombinaci a motiv zdi související s Berlínskou zdí. Stránka vypadá děsně zběsile, ale jako celek se mi, překvapivě, docela líbí...

Jako poslední jsem vytvořila stránku "Amboseli", na které jsem využila nápad s panoramatickými fotkami a maličkými fotkami ve filmstripu. Už dávno plánuji filmstrip využít i jinak než jen na ty malinké fotky, ale co se týká stránek z Keni, tak tam na to určitě nedojde, fotek ze safari máme tolik, že bych na každou stránku musela takových filmstripů nalepit 5... :) Zebří papír je od BoBunny a je, jedním slovem, úžasný.

Během neděle jsem v nastaveném rytmu i stylu pokračovala. Vytvořila jsem další tři stránky.

Na sobotní stránku z Amboseli jsem navázala další stránkou nazvanou nečekaně "Amboseli". I tady jsem použila dvě panoramatické fotky, k tomu dvě menší a samozřejmě zbytek "zebřího" papíru od BoBunny.

I s druhou nedělní stránkou jsem zůstala v Keni, jen v sousedním parku "Tsavo". Ráno před odjezdem z parku nám přišel k napajedlu slon a napást se přišel až k hotelové terase.

S poslední stránkou jsem se vrátila skoro zas na začátek, do hor. Vznikla stránka "Rokytnice nad Jizerou". Nechtělo se mi moc zdobit, ale přišlo mi, že stránka to nepotřebuje...