2012-04-29 - 30 Days of Lists/30 dní seznamů

Ve čtvrtek psala Pettie na svém blogu o "minialbu" 30 Days of Lists. Zaujalo mě to natolik, že jsem se rozhodla se připojit.

Pomalu jsem začala vymýšlet témata pro svých 30 seznamů - některé jsem převzala z "předlohy", jiné jsem dohledala na internetu a pár jsem si vymyslela vlastních.

O víkendu jsem se navíc pustila do přípravy desek pro své budoucí album. Byl problém vůbec vymyslet, jak jednotlivé stránky svážu. Nakonec padla volba na obyčejnou kroužkovou vazbu, která mi zbyla z různých školních materiálů, které jsem po dokončení školy zlikvidovala. Určila jsem tedy formát budoucího alba, vyrobila desky a rozměřila otvory. Děrovačku na kroužkovou vazbu sice máme v práci, ale jednak proděraví jen velmi málo listů a druhak při děravění není vidět, kde budou otvory vyraženy. Rozměřila jsem tedy umístění otvorů a vyřezala je odlamovacím nožem. Základ budoucího alba se mi líbí, album určitě nebude poslední, které jsem takhle vyrobila - třeba pro plánovaný "roundtrip" Švýcarskem bych si takový "deník" mohla vyrobit.

Takže 1. května začínám(e). Moje téma pro tento den bude: "Pár věcí o mně". Přidáte se ještě někdo? ;)

Dneska jsem zvládla vyrobit ještě dvě nové stránky do alba - "Šumava" a "Krkonoše". Podívat se na ně můžete na mém webu.

A co jinak? Samozřejmě jsem odložila všechny povinnosti - n.e.u.v.ě.ř.i.t.e.l.n.o.u hromadu prádla k žehlení, která tu po dovolené vznikla, zodpovězení mailů, které se mi tu nahromadily, a spoustu dalších věcí... :(