2013-11-04 - Cestovní deník Asie - před odletem

Druhou polovinu října jsem strávila cestováním. Na cestu jsme se připravovali s víc jak ročním předstihem, protože zájezd jsme za výhodných podmínek rezervovali hned, jak byly loni na podzim vypsány termíny.

Second half of october we spent abroad. We prepared for the the way more than a year ago because we booked it as soon as the travel agency published dates for this year.


Deník jsem si začala psát okamžitě, protože jsem chtěla zdokumentovat všechno, co bude odjezdu předcházet. Možná si vzpomínáte, jednotlivé kroky přípravy jsem loni zveřejňovala - nejprve jsem si připravila základ deníku, pak jsem si vyrobila štítky a nakonec z odstřižků i ozdoby.

I started writing my travel diary/journal immediately because I wanted to document everything that will prevent the departure. Maybe you remember my preparations - first I prepared base, then I made ​​labels and decorations from cuttings.


Deník jsem vydržela psát i během dovolené a o uplynulém víkendu jsem ho celý nafotila a začala přepisovat. Komplet mám ale zatím jen tu část do odletu...

I wrote the journal on holiday and this weekend I prepared part of it for publication. I have only the part before departure...