2013-08-07 - Papírová rozeta s washi páskou

V neděli jsem vyrobila své první rozety, se kterým se "pochlubím" (moc ke chlubení nejsou :-) v nejbližší době. Skládání rozet je dobrý relax, takže když jsem dostala darem washi pásky, abych z nich něco vyrobila, padla volba právě na rozety. Nakonec jsem vyrobila hned tři, docela mě to bavilo... :-) A abych hned v počátku dodala něco pořádného, vyrobila jsem k tomu i návod - najdete ho na mém webu nebo na washipasky.cz... ;-)

On Sunday I made my first rosette. I will show you soon. Folding a rosette is a good relax so when I got washi tapes to make something of them, my the choice fell on the rosettes. Finally I folded three pieces and I quite enjoyed it... :-) I prepared instruction - you can find it on my website or on washipasky.cz... ;-)


Doplnění 8. 8. 2013: Dnes jsem ještě doplnila návod na výrobu papírové rozety ze vzorovaného papíru. Samostatný článek zde na blogu si to nezaslouží, tak alespoň takhle... ;-)

Update 8. 8. 2013: Today I have added tutorial for making patterned paper rosettes. It's not for separate article here on the blog so I use just this update... ;-)