2013-08-15 - Dny NATO

A abych dohnala resty, ukážu vám ještě svojí druhou nedělní stránku - "Dny NATO". Měla jsem uloženou jednu stránku, která se mi sice moc nelíbila jako celek, ale líbilo se mi rozvržení, takže jsem jí použila :-)

My second sunday layout - "Dny NATO" ("NATO days"). I had saved a layout that I didn't like but I liked the layout so I used it :-)

Na stránku jsem použila bílou čtvrtku a tři druhy vzorovaných papírů. Na zdobení jsem použila pouze šablonu, tónované gesso, razítka a washi pásku. Písmenka jsou pěnová od Amy Tangerine. A musím se pochválit, práce se šablonou byla naprosto v pohodě a výsledek se mi líbí :-). Akorát přítel říkal, že jsem nevyužila potenciál té fotky :-) a měla jsem to gesso přes šablonu v těch odstínech nanést i pod fotku, tak ještě přemýšlím, jak moc dobře jdou ta pěnová písmenka odlepit, že bych to přeci jen zkusila. Nebo by to bylo už moc? Spíš si myslím, že bych to měla nechat... :-)

I used a white card and three patterned papers. For decorating I used just a template, colored gesso, stamps and washi tape. The letters are from Amy Tangerine. I have to say I like the result :-). My boyfriend said I didn't use the potential of the photo :-) and I had to apply gesso under the picture - so should I try to unstick the letters and apply the gesso or it will be too much? I think this is OK... :-)