2013-02-16 - Jungfraujoch

Začátek tohoto týdne jsme strávili ve Švýcarsku. Navštívili jsme německou Konstanz, švýcarský St. Gallen, zalyžovali si v Davosu, prohlédli si Landwasser Viadukt a pořádně oslavovali. :-)

At the beginning of this week we were in Switzerland. We visited Konstanz, St. Gallen, ski in Davos, viewed the Landwasser Viadukt and properly celebrated. :-)


Abych na návštěvu Švýcarska navázala, vytvořila jsem dnes stránku z naší letní návštěvy sedla Jungfraujoch. Základem je bílá čtvrtka, na ní je nalepený světle modrý jemně vzorovaný papír a další bílá čtvrtka, na které jsou geometricky rozmístěné fotky. Vše je dozdobeno jen washi páskou, výsekem vloček, výseky od Wycinanky, hřebíčky a nadpisem.

To established to visit Switzerland today I created a layout from our summer visit Jungfraujoch. The base is white cardstock, on it is light blue patterned paper and other white cardboard on which are geometrically spaced photos. Everything is decorated only with washi tape, snowflake cut, cutouts from Wycinanka, brads and by heading.