2013-07-20 - Druhé narozeniny

Minulou neděli jsem vyrobila ještě jednu stránku - "Druhé narozeniny". Snažila jsem se na ní udat co nejvíc písmenek, která jsem si koupila ve svých scrap-začátcích. Mají hrozné barvy a jejich složení v pytlíčku bylo naprosto nevyhovující, ale na nápis "narozeniny" mi chyběla jen dvě písmena - "r" a "e". Ta se mi podařilo vyrobit z jiných písmenek.

Last sunday I made 2 layouts - the second one was "Druhé narozeniny" ("Second birthday"). I tried to used letters I bought in my scrap-beginning. They are in terrible colors and unuseful, but for the word "narozeniny" I missed only "r" and "e". I made them from the other letters.


Hlavní inspirací mi byla jedna moje dřívější stránka - "Prababička", ale stránku jsem vytvořila podle téhle předlohy:

The main inspiration for me was one of my earlier layouts - "Prababička" ("Great Grandmother") but the layout was createt by this sketch:


Základem mojí stránky je bílá čtvrtka. K písmenkům jsem vybrala černobílé fotky a proužky jsem nastříhala z papírů, které barevně ladí k písmenkům. Journaling jsem natiskla na malé štítky a na ozdobu použila jen kancelářskou sponku ve tvaru medvídka.

The base is white cardstock. I chose black and white photos and I cut strips from papers matching to the letters. Journaling is printed on small pieces of papers and I used a teddy bear paper clip as decoaration.