2013-06-02 - Paseky nad Jizerou

Současné počasí tvoření přeje, takže jsem dneska udělala hned tři nové stránky. Ačkoli v červnu bych určitě neměla tesknit, že zima skončila, připadám si aktuálně spíš jako na přelomu října a listopadu a i lyžování na ledovci v Rakousku před dvěma týdny mě navnadilo, takže jsem měla potřebu si udělat zimní stránku... :-)

Current weather is perfect for crafting so today I created three new layouts. Winter is definitely over but I feel more like in late October and thanks skiing in Austria two weeks ago I need to created a winter layout... :-)


Jako základ stránky "Paseky nad Jizerou" jsem použila bílou čtvrtku, na níž jsem nalepila dva odstíny téhož papíru do tvaru čtverce. K ozdobení jsem použila dvě stuhy, washi pásku, kancelářské sponky z Ikey, různé hřebíčky a černou gelovku. Velká písmenka jsou ze sady HIP od Basic Grey a malá jsou dřevěná - oboje jsem nabarvila bílým razítkovacím polštářkem a pak na ně nanesla Glossy Accents.

I used white cardstock and two shades of the same paper in the shape of a square as a base of layout "Paseky nad Jizerou". As decoration I used two ribbons, washi tape, paper clips from Ikea, various brads and black gel pen. Large letters are from a set HIP from Basic Grey and the little are wooden - both I colored with white stamp pad and then I applied a Glossy Accents.