2013-03-24 - Boston

Včera jsem vyrobila ještě jednu stránku - "Boston". Jak už název napovídá, fotky jsou z naší druhé návštěvy USA roku 2008, konkrétně z historií protkaného města Boston.

Yesterday I made another layout - "Boston". The photos are from our second visit to the U.S. in 2008 from the city Boston.


Stránka je tentokrát v mém oblíbeném stylu. Podkladem je černá texturovaná čtvrtka, na kterou jsem vytvořila Gessem cákance. Fotky jsem podlepila bílým papírem, abych je oddělila od podkladu. Dva hnědé "čtyřlístkové" výseky mám od Katie, třetí jsem si vyrobila ze zbytku žlutého papíru, který pěkně ladí s tričkem. Pak už jen nějaké ozdoby - výseky, hřebíčky/svorky a průchodky.

I used my favorite style. The base is textured black cardstock which I splashed by Gesso. Photos are on white paper to split them off from the background. I have two brown "clover-leaf" from Katie and made the third of the rest of the yellow paper that fits nicely with the shirt. Then just some decorations - cuts, brads and eyelets.