2013-02-20 - Novinky v (mém) scrapbookovém světě

Při včerejší debatě se scrapglamour jsem se zamyslela, kam teď vlastně ve scrapu směřuji, co mě baví, co bude dál. Času teď mám pomálu, dobrovolně jsem si v práci nechala navalit na bedra dost další práce, kterou v rozmezí asi čtvrt roku pět kolegů odmítlo dělat. Jejich chyba, já jsem za to byla mile odměněna... ;-) Takže od začátku roku dělám, dělám... :-) Ale i čas na dovolenou se našel - minulý týden jsme odjeli do Švýcarska oslavit narozeniny. :-D A na horách trávíme i některé víkendy. Když nejsem na horách, tak dospávám - ať již práci nebo ty hory...

Tvořím sporadicky, o víkendech, spíš po večerech. Stránky teď dělám nějaké jednodušší, přijde mi, že méně barevné, více geometrické... Jsem ve fázi, kdy nemám často moc náladu vymýšlet složité rozvržení stránek, vlastně se mi nechce vymýšlet vůbec nic. :-)

Vděčná jsem teď třeba za sketche, které zveřejňuje Aktijka spolu s Unkou. Unčiny sketche se mi moc líbí, nejsou přeplácané a přitom jsou pěkné, pokud se tedy zvolí kombinace pěkných barev, to mi občas nejde... :-) Zúčastnila jsem se nejen lednového, ten se mi moc nepovedl, ale už i únorového sketche, se kterým jsem naopak docela spokojená.

Když jsem byla v dobrém rozmaru, vyslyšela jsem Aktijčinu výzvu a zapojila se do projektu "Co používá scrapařka". Výzva byla už jen "článek" připravit, co teprve když pak člověk čeká, jestli se pod článkem objeví i nějaký komentář... ;-) Objevil se a ne jeden, jsem za to moc ráda. To je možná větší odměna, než slíbená sleva, která se ale určitě bude taky hodit - zrovna mám u Aktijky nějaké zboží v rezervaci... ;-) A co vy, nechcete se taky zapojit?

A taky mám objednané další výseky od Wycinanky. Tentokrát však ne přímo v Polsku, ale u české prodejkyně Casie, která začala výseky nabízet na Fleru. Objednala jsem si novinky, které nebyly k dispozici, když jsem objednávala z Polska, nicméně objednávání na Fleru je mnohem pohodlnější, s doručením snad taky budou menší problémy a pokud bude možné se domluvit i na objednání něčeho dalšího, bude to pro mě rozhodně lepší volba, než nákup přímo v Polsku.