2013-08-04 - Kronika cestování IX.

Ve čtvrtek mě kamarádka namlsala, když se pustila odpoledne do tvoření, zatímco já byla v práci. Když jsem přišla domů, nějak mě to popadlo, což se mi ve všední dny rozhodně nestává a asi do desíti do večera jsem dělala další stránku do "Kroniky cestování". Bohužel jsem jí nestihla celou, v pátek nebyl čas a včera jsme nebyli celý den doma, takže jsem poslední tři okénka dodělala až dneska.

On Thursday my friend began to create at the afternoon while I was at work. I usually don't do that but when I came home I started on the another page for my "Chronicle of travelling" and finished about ten. Unfortunately I didn't catch it and finished it todaz because I didn't have any time on Friday and yesterday.


Základem skoro všech políček je bílá čtvrtka na kterou jsem lepila fotku, různé ozdoby a nápisy. Použila jsem zbytky vzorovaných papírů, různé samolepky, washi pásky, výseky, provázek, dřevěné postavičky, které jsem si přivezla z Londýna... Nápisy jsem si vytiskla nebo sestavila z písmenek od Tima Holtze.

The base of almost all the fields is white card. Then I glued photo, various ornaments and inscriptions. I used the rests of patterned papers, various stickers, washi tapes, cuts, string, wooden figures, which I brought from London... I printed inscriptions or compiled from letters by Tim Holtz.