2013-08-10 - Toyota Tundra

Původně jsme měli na dnešní den celý víkend plánovaný dvoudenní výlet, ale já už jsem z toho léta a vedra tak zničená, že jsme to v podstatě nechali "vyšumět". Včerejší ochlazení bylo tím nejlepším, co se za celý týden stalo, ale zas mě pekelně bolela hlava. Takže jsme nakonec dnešek strávili doma a já jsem vytvořila dvě nové stránky do alba. Ta první nazvaná "Toyota Tundra" je s fotkami z USA 2008, když jsme si půjčili to největší auto, které tehdy v půjčovně měli.

Originally we planned the whole weekend trip but I'm co tired and destroyed from the summer we gave it up. Yesterday's drop in temperature was the best thing in this week but my head hurt like hell. So we finally stayed at home and I created two new layouts. The first named "Toyota Tundra" is with photos from the USA in 2008 when we borrowed the largest car in car rental.


Základem je bílá čtvrtka, na kterou jsem nanesla přes šablonu zelenou barvu. Použila jsem dva různé vzorované papíry a na ozdobu dvě washi pásky - filmovou a pneumatikovou, kterou jsem sloupla ze zásilky od washipasky.cz. Na dozdobení jsem použila už jen hřebíčky, kousek provázku a ručně psaný journaling (který se mi zase nelíbí, já to fakt už nebudu zkoušet, když píšu jak kocour)... Nadpis je sestavený z písmenek Idea-Ology od Tima Holtze a pěnových písmenek od Amy Tangerine.

The base is white card. I applied green color through a mask on it. I used two different patterned papers and two washi tapes - film and tire, which I peeled off the packet from washipasky.cz. As decoration I used just brads, a string and a handwritten journaling (which again I do not like it, I write terrible)... The title is from Idea-ology letters by Tim Holtz and letters by Amy Tangerine.