2013-11-26 - New York City

V sobotu jsem byla sama doma. Jako správná žena jsem se měla pustit do domácích prací, jako lepší žena jsem se pustila do tvoření :-). Jedním z výtvorů byla nová stránka do alba nazvaná "New York City". Fotky jsou z roku 2010, kdy jsme v ulicích Manhattanu trávili poslední dny i Silvestra. Základem stránky je černá texturovaná čtvrtka, na kterou jsem rozmístila pruhy vzorovaného papíru a fotky. Zdobení obstaral výsek bruslí a hlavně bílá gelovka. Nadpis jsem vyšila ručně a na závěr jsem na stránku našila několik knoflíků.

On saturday I was home alone. As the right woman I had to do some cleaning but as a better woman I went into the crafting :-). One of my creations was a new layout entitled "New York City". Photos are from the 2010 when we spend in the streets of Manhattan the last days of the year and New Year's Eve. The base of the layout is black textured card on which I glued patterned paper and photos. I usedy only skate cut and white gel pen for decoration. Title is sewed by hand and at the end I sewed a few buttons on the layout.


Šitý nadpis jsem dělala už poněkolikáté - od mého prvního "pokusu" uplynuly už více než 2 roky. Mezitím se na internetu objevily návody, jak si takový nadpis vyrobit, ale jelikož jsem zjistila, že to dělám trochu jinak, připravila jsem si návod na šitý nadpis taky :-).

First time I prepared sewed title was more than two years ago. On the internet are some tutorials how to sewed it but I found out I do it a little differently. So I prepared my own tutorial :-).