2013-08-14 - Momentka v Letňanech

Po stránce "Toyota Tundra" jsem v sobotu vyrobila ještě jednu stránku - "Momentka v Letňanech". Vybrala jsem fotku - páni, to to letí - z roku 2004 a nějak mě nenapadalo, co s ní. Prošla jsem tedy svou složku s různými uloženými stránkami a vybrala jsem si jako předlohu tuhle:

On Saturday after the "Toyota Tundra" layout I made ​​one more layout - "Momentka v Letňanech" ("Snapshot in Letňany"). I chose the photo - wow, time flies - from 2004 but have no idea what to do with. So I went through my folder with saved layouts and I chose this oe as a template:

Jako základ jsem použila bílou čtvrtku a z předlohy jsem převzala v podstatě jen rozmístění vzorovaných papírů. Moje předchozí stránka "Toyota Tundra" mě navnadila na použití šablon, takže tentokrát jsem sáhla po jiné - File Texture od Crafter's Workshop. Přes šablonu jsem nanesla Gesso - když to porovnám se stránkou "4 roky", o které jsem tu psala včera jak se mi na ní práce se šablonou od Studio Calico nedařila, je to "nebe a dudy". Použila jsem jedno z razítek od Tima Holtze a na okraje stránky zbytek gessa. Minulou neděli jsem si také poprvé vyzkoušela rozety, takže jsem se rozhodla je použít i na tuto stránku. Spolu s kousky washi pásek jde o jediné zdobení. Na závěr nápis z dřevěných písmenek.

I used the white card and put patterned papers according the template on it. On my previous layout "Toyota Tundra" I used template/mask so this time I choosed the File Texture from Crafter's Workshop. Then I applied Gesso and I have no problem unlike the layout "4 roky" ("4 years"). I used stamp by Tim Holtz and rests of gesso on margins. Last Sunday I also tried rosettes so I decided to use it on this page. With pieces of washi tape it is the only decoration. At the end i added the wooden title.