2013-06-11 - Albrechtice v Jizerských horách

Moje první nedělní stránka má název "Albrechtice v Jizerských horách". Fotky jsou z roku 2001 z našeho druhého společného pobytu na horách, bylo mi tehdy čerstvých krásných osmnáct... :-) Jelikož v poslední době mám "pracovně obtížné období", nemám moc náladu a ni nápady, takže rozložení fotek a papírů není z mé hlavy, jde o lift téhle stránky ze scrapbook.com:

My first layout from sunday is "Albrechtice v Jizerských horách". Photos are from 2001 from our second stay in the mountains. I was eighteen... :-) Because of "hard work times" I don't have the mood and ideas and so the layout is a lift from scrapbook.com:


Základem stránky je bílá čtvrtka. Ozdobné papíry jsou z kolekce Winter Time od Echo Park - jejich okraje jsem opatinovala černou razítkovací barvou. Výseky a písmenka jsou od Kety, pak už jsem na zdobení použila jen dva výseky modrých vloček, které jsem od někoho dostala, a černou gelovku na nakreslení kol... A tohle je moje stránka:

The base is a white cardstock. Decorative papers are from the Winter Time collection by Echo Park - the edges are colored with stamp ink. Cutouts and letters are from Keta and then I used just two blue flakes, which I got from someone, and black gel pen to draw wheels...