2013-05-17 - Táta s rodiči

Rozvržení stránky "Černí s vnučkou Květou", kterou jsem udělala v sobotu, se mi moc líbilo, takže jsem si ho maličko upravila a udělala stránku ještě jednu - "Táta s rodiči".

I like layout "Černí s vnučkou Květou" ("Černý family with granddaughter Květa"), which I created on Saturday, so I modified it a bit and made one more layout - "Táta s rodiči" ("Dad with his parents").


Podkladem je bílá čtvrtka. Vzorovaný papír jsem vybrala barevný a, stejně jako fotku, jsem ho podlepila modrým papírem. Ze zbytku papíru jsem vystříhala dvě kytičky a vybrala jsem ozdoby barevně ladící se vzorovaným papírem - hřebíčky, gromlets, průchodky a knoflíky. Výseky a písmenka jsou od Kety.

The base is white cardstock. I used color patterned paper and stuck it on blue paper as well as photo. I cut two flowers of the rest of the paper and chose decorations matching with patterned paper - brads, grommets, eyelets and buttons. Cutouts and letters are from Keta.


A co je ještě nového? Jako výchozí adresu tohoto blogu jsem začala používat doménu třetího řádu, patřící pod mou vlastní doménu, takže blog má nyní adresu http://blog.cz-milka.net. Funkční ale zůstává i stará adresa http://cz-milka.blogspot.com a její obdoby. Zároveň jsem změnila pozadí webu, na které jsem použila sic neumělou, ale vlastní fotku...

And what else is new? As a main address of this blog I started using the adress belonging under my own domain, so the blog is at http://blog.cz-milka.net now. Old adress http://cz-milka.blogspot.com and its equivalents remains functional. I also changed the background of the blog on which I used my own picture...