2013-07-23 - Děčínsko

Po návratu z Londýna jsme v noci na sobotu šli spát asi v půl druhé, což po dvou dnech na nohách způsobilo, že jsem v sobotu spala asi do půl jedenácté a ani pak jsem se nějak nemohla probrat. Za celý den jsem toho moc neudělala, dokonce jsem ani neprobrala fotky z Londýna. Během dne jsem udělala jen jednu stránku do alba - "Děčínsko". V poslední době mám zálibu ve sketchích - tentokrát jsem si vybrala tenhle:

After returning from London we went to bed at about half past one and after two days of walking I was so tired I slept until half past ten. For the whole day I did not do much. During the day I made one layout to the album - "Děčínsko". Lately I like sketches so this time I chose this one:


Základem stránky "Děčínsko" je modrá čtvrtka. Tu jsem orámovala vzorovaným papírem, který ladí s bundou. Na obdélníčky jsem použila zbytky různých papírů a visačku a na ozdobu spoustu knoflíčků.

The base of layout "Děčínsko" is blue card and on it I used patterned paper that matches the jacket. I used rests of various papers and label for the rectangles and lots of buttons.


Čas od času se mě lidé ptají, jak vytvářím nadpisy na stránky, takže jsem tvorbu této stránky využila také k tomu, abych připravila návod jak na to...

Sometimes people ask me how I create headings for my layouts so I prepared tutorial how to do it...