2013-04-22 - Meisen

Minulý týden mi konečně dorazil balík od firmy, která mi převáděla staré VHS kazety na DVD, takže jsem skoro celou sobotu strávila stříháním a úpravami videa a celý víkend kopírovala nejprve 500 GB dat na jiný disk a po změně nastavení zase zpátky. Kopírování naštěstí proběhlo víceméně bez mé asistence, chtělo to jen občasný dohled, takže sobotní odpoledne jsem využila k tvorbě jedné stránky do alba - "Meisen".

Last week I finally received a package with the old VHS tapes transformed to DVD. So I spent almost all saturday cutting and editing video and all weekend copying 500 gigabytes of data to one disk and after change of settings copying back. Copy was almas without my assistance so during the afternoon I created a layout - "Meisen".


Jelikož se chystám připravit další článek, zvolila jsem jako základ papíry z kolekce My Dear Watson. K nim jsem vybrala fotky z návštěvy německé Míšně z roku 2002, další papíry a pak už jen několik ozdob - výseky, knoflíky a dřevěná písmenka.

I am going to prepare the article so I chose papers from My Dear Watson collection. Then I selected photos from a visit Meisen in Germany in 2002. I used some more papers and just a few ornaments - die cuts, buttons and wooden letters.


V neděli jsme se byli zas po dlouhé době podívat v pražské ZOO, protože malou Situ jsem prostě musela vidět. Byly tam davy lidí, davy nevychovaných lidí (kuřáků a dětí), občas jsem si říkala "chudáci zvířata", nicméně doby, kdy jsem si mohla dovolit vyrazit do ZOO ve všední den ráno na devátou a být prvním návštěvníkem toho dne už jsou bohužel pryč, tak se musím podřídit, pokud nechci sedět doma... Musím říct, že v ZOO se pořád objevuje něco nového, takže i když jsem jí teď z mnoha důvodů zrovna nevyhledávala, návštěva určitě stojí za to...

After a long time we were at Prague ZOO on Sunday. I had seen Sita... There were crowds, crowds of ignorant and rude people (smokers and children), sometimes I say "poor animals"... I used to go to the ZOO on a weekday morning at nine and be the first visitor of the day but those days are gone. Well, I have to respect that if I don't want to sit at home. I must say in the zoo is still something new and it is very nice so the visit I can only recommend.