2013-01-15 - Herlíkovice

Zmiňovala jsem, že v neděli jsem udělala dvě stránky. Zůstávám naladěna na zimu, takže tou druhou jsou "Herlíkovice" s fotkami z návštěvy tohoto areálu roku 2007.

On Sunday I made two layouts - staying tuned to the winter spiriti the second one is "Herlíkovice" with photos from the visit of the skiarea in 2007.

Jarní víkendové kurzy a srazy

V posledních několika dnech se doslova roztrhnul pytel s nabídkou různých víkendových kurzů/srazů. Některé se mi termínem nehodí, jiné ano, jeden z nich budu mít dokonce prakticky u nosu, v Praze, ten mě hodně láká, ale nejradši bych je objela všechny. Ale ani tentokrát to neudělám... Už jako malá jsem na různé akce (mimo lyžáků, tam jsem se kvůli horám a lyžování přemohla) jezdila s velkým sebezapřením a tábory, kde by byly samé neznámé tváře, jsem odmítala úplně. Představa, že jedu někam s cizími lidmi, sdílím s nimi pokoj i všechen čas bez možnosti se před nimi kamkoli schovat, mě spolehlivě odrazuje. Když si k tomu připočtu velmi výrazné riziko, že se tam bude fotit a tudíž se moje fotka objeví někde na internetu, mám rozhodnuto a bohužel na tom nic nemůže změnit moje touha po poznání nových skvělých a stejně naladěných lidí i nových technik. Na jednu stranu mě to mrzí, na druhou stranu jsem se až moc dlouho učila být zásadová, abych to při nejbližší lákavé příležitosti hodila za hlavu. Já to mám prostě jinak... :-)