2013-02-23 - Lipno

Dnes jsme zůstali doma. Vyrážet kamkoli v tomto počasí by asi nebylo úplně rozumné. Koukali jsme, že bychom třeba šli na běžky nebo sáňkovat, ale jsem nějaká utahaná, tak se mi ani moc nechtělo... Takže jsem si dneska tu zimu vyrobila jen na papíře... :-)

Today we stayed at home. It snowed all night and it was not reasonable to go anywhere. We looked to go cross country skiing or sledding but I'm tired so I did not want to go out... So today I made ​​the winter only on paper... :-)


Vytvořila jsem stránku "Lipno" s fotkami z lyžování z půlky března 2010. Na stránku jsem použila krásný vzorovaný papír z kolekce Silver Valley od SEI. Na zdobení jsem použila jen pruh ze zadní strany téhož papíru, výsek od Katie, dřevěná písmenka od Cart-Us, červené kamínky, šipky od Wycinanky a stříbrné samolepky vloček.

I created a layout "Lipno" with photos of skiing from mid-March 2010. I used a beautiful patterned paper from Silver Valley collection by SEI. I decorated it by a strip from the back of the same paper, cut from Katie, wooden letters from Cart-Us, red stones, arrows from Wycinanka and silver snowflake stickers.