2013-06-25 - Kronika cestování II.

Po první stránce do Kroniky cestování v sobotu následovala hned druhá stránka. Měla jsem na ní připravené fotky z dalších tří zahraničních pobytů. První okýnka jsem vyplnila pouze fotkami, protože se mi moc líbily, obzvlášť ta velká ve člunu, ani jsem moc nezdobila, jen jsem přidala štítky, šití a vlaječky z malých zbytečků papírů.

After the first page for "Chronicle of travelling" I created second page. I have prepared photos of the other three foreign holidays. First I used only photos because I really liked them, especially the big ones. I decorated only a little - I just added labels, sewing and flags made from small pieces of papers.


Další dvě okýnka náležela první porevoluční dovolené v Bulharsku. Fotka je strašná především barevně, takže sousední papír jsem ladila k jejím barvám a moc letně to tedy nevypadá... :-) Kromě štítků s informacemi jsem použila také samolepku z kolekce Urban Traveler od Simple Stories.

Another two pockets I used for the first post-revolutionary holiday in Bulgaria. The photo has terrible colors so I used matched paper and decorated only with labels and a sticker from Urban Traveler collection by Simple Stories.


Fotku z poslední dovolené jsem ořízla na čtverec, zakulatila rohy, nalepila na bílou čtvrtku, kterou jsem orámovala černou gelovkou, přidala jsem štítky a na zdobení jsem použila washi pásku. Sousední kartičku jsem použila vlastně jen na zdobení - prošila jsem jí, přidala kancelářskou sponku z Ikey, hvězdičku z kolekce Urban Traveler a štítek.

I crop photo from last holiday into a square, rounded corners, sticked it on white card, framed it with black gel pen, added labels and washi tape. Neighboring card is used for decoration - I added paperclip from Ikea, star from Urban Traveler collection and label.