2013-08-29 - Dita a nové washi pásky

V poslední době scrap prokládám jinou tvorbou, tentokrát to bylo paličkování. Vrátila jsem se k němu po skoro dvouleté pauze a bylo to tedy znát... :-) Podvinek jsem si nakresila sama, ale asi docela špatně, nepaličkovalo se podle toho dobře a ještě jsem si vybrala moc silný materiál, takže nebyl prostor vytvářet nějakou hezkou krajku a vzniklo tohle... :-( Tak aspoň připomenu svůj zatím nejlepší paličkovaný výtvor podle podvinku od paní Cepákové.

Sometimes I try other techniques than just scrapbooking anid this time it was the bobbin. It was my first lace after nearly two year break and it was terrible.. :-) I draw the pattern probably quite wrong, it was hard to bobbing and I chose strong material so there was no space to create some pretty lace and I created this... :-( So I should remind my best bobbin-lace, pattern was by Mrs. Cepáková.

Ale radost si pokazit nenechám. S koncem prázdnin nedočkavě vyhlížím podzimní ochlazlení a první sněžení, které při troše štěstí může přijít už za měsíc... :-) Na zimu jsem dokonale vybavená, mám totiž dvě úúúžasné nové washi pásky - "hnědou vločku" a "corner izumi".

But I'm still happy because with the end of the holidays I look forward to getting cooler and the first snowfall. With luck it will come in one month... :-) I'm perfectly ready for the winter because I had two wonderful new washi tapes - "brown snowflake" and "corner izumi".