2013-03-20 - Sequoia

V neděli jsme byli lyžovat na Ještědu. Počasí bylo krásné, sjezdovky bohužel hodně zmrzlé a i jinak byla překvapivě docela zima, ale lyžování bylo super. Z Ještědu do máme domů asi hodinku cesty, takže jsem odpoledne stihla ještě jednu stránku do alba.

On Sunday we were skiing on the Ještěd. The weather was beautiful, unfortunately a lot of the frozen slopes and otherwise was surprisingly quite cold, but the skiing was great. Our home is not far away so we arrived quite early and afternoon I created new layout.


Fotky jsou z roku 2008 z pobytu v USA, tyto konkrétně z návštěvy národního parku Sequoia. Jako podklad jsem použila bílou texturovanou čtvrtku na kterou jsem nacákala hnědou barvu a 2x obtiskla skleničku - moje oblíbené razítko. :-D Použila jsem list z bločku a taky dva různé vzorované papíry z nichž jsem si vyrobila i dekorace. Pak dva větvičkové výseky od Katie, šipkové výseky od Wycinanky, dřevěná písmenka, která se mi k motivu stromů líbila, a nakonec kovové ozdoby - hřebíčky/svorky a gromlets. Detailní fotky najdete na webu. ;-)

Photos are from 2008 from our stay in the U.S.A. and those pictures from visiting Sequoia National Park. The base is white textured cardstock. I splashed it by brown color and twice I used my favorite stamp - glass. :-D I used a sheet from the notepad and two different patterned papers. From papers I also made some decorations. Then I used two cutouts of branch from Katie, arrows from Wycinanka, wooden letters and finally brads and gromlets. Detailed photos you can find on my web. ;-)


Když jsem se o tento styl pokusila minule, použila jsem pro ulehčení fotku, na které nebyly téměř žádné barvy, prakticky jen černá, šedá, bílá a pak moje modré tričko. :-) Tentokrát jsem se nešetřila a fotky vybrala s více barvami a s výsledkem jsem nakonec spokojená.

I used simple photo which had almost no color - practically black, gray, white, and then my blue shirt :-) when I tried this style last time. This time I chose photos with multiple colors and finally I'm satisfied with the result.