2013-01-21 - Turecko a Kelly

Dnes vám ukáži dvě stránky naráz. Obě jsou podle sketche od Unky, který vyvěsila Aktijka u sebe na blogu.

There are two layouts. It is sketch from Unka for Aktijka's blog.


Na té první stránce jsem se sketch pokusila dodržet, jen jsem musela jednu velkou fotku na výšku nahradit dvěma menšími. Barvy jsem zkusila sladit s fotkami a tedy moc spokojená nejsem. Ale sketch se mi náramně hodil, protože se mi povedlo napasovat na stránku dvakrát tolik fotek... Ale pěkně jsem si přidělala práci. :-)

On the first layout I replaced one big photo by two smaller ones. Sketch was perfect and I fit to the layout twice photos... But I was lot of work. :-)


A protože sketch se mi počtem fotek hodil na víc stránek, udělala jsem ještě jednu. Jestliže nejsem ale spokojená s tou první stránkou, co bych měla říkat u druhé... Sketch jsem otočila o 90°, jinak jsem se pokusila ho dodržet. Nicméně volba papírů mi vůbec nevyšla. Sice jsem se pokusila papíry ladit k fotkám, ale navzájem to neladí, nehodí se to k sobě, je to chaos... Nelíbí se i to... :-(

Number of photos on sketch was perfect for another layout. I turned it about 90 degrees and otherwise I tried to keep it. If I am not satisfied with the first page, what I should say at second... However, the choice of papers came out. I tried to harmonize papers to the pictures but it matched up against each other, it does not fit together, it's chaos... I do not like it... :-(


Převážně ta druhá stránka je přesný příklad těch mých povzdechů, že neumím sladit papíry, když mám na stránce více fotek... Ještě budu muset zauvažovat, jestli pro Aktijku nevytvořím nějakou třetí stránku... ;-)