2013-09-17 - 3 měsíce a topnominace na Fleru

Devátý sketch od Unky byl přesně ve stylu stránek, které už jsem několikrát udělala, takže jsem se do tvorby stránky "3 měsíce" pustila s chutí. Jako základ jsem použila bílou čtvrtku a fotky a papíry jsem zastřihla do čtverce. Na zdobení jsem použila růžové kytičky, výseky od Wycinanky a barvené gesso aplikované přes šablonu, kterým jsem nabarvila i písmenka od Kety.

The ninth sketch from Unka was exactly in my favourite style. I already created many similar layouts so I liked creating "3 měsíce" ("3 months") layout. I used the white card and the photos and papers cut into squares. I used pink flowers, cuts by Wycinanka and colored gesso which I applied on letters by Keta.


V poslední době mě docela baví tvořit nominace na Fleru. Vždycky si vyberu téma a proklikám si všechno vyhledané zboží, obvykle se tak doklikám až k různému naprosto úžasnému zboží a před pár dny jsem mezi prodejci objevila dokonce svojí sestřenici. Jedna z mých nedávných nominací se dneska dopoledne dostala do topu. Taková maličkost, ale jakou radost mi to udělalo... :-)

I like nominatios on Fler. I always go through all searched goods and usually find beautiful things. One of my recent nomination was in the top this morning. Such a little thing but I was happy... :-)