2016-04-15 - Cestovní deník

Datum tvorby: 15. 4. 2016

Úvod.

I pánská polovina našich dvoučlenných výprav si na cestách píše deník - v závislosti na typu cesty digitálně nebo analogově :-). Aby ho to víc bavilo, zkusila jsem vyrobit jeden trochu interaktivní sešit na nějakou naší budoucí cestu... A protože se blíží období dovolených, mohly by se vnitřní stránky hodit i někomu dalšímu... ;-)

Fotky vnitřních stránek

Vnitřní stránky Vnitřní stránky Vnitřní stránky Vnitřní stránky Vnitřní stránky Vnitřní stránky Vnitřní stránky Vnitřní stránky Vnitřní stránky Vnitřní stránky

Postup

Vnitřní stránky deníku jsou k dispozici k tisku na formát A4 a A5 a vždy ve třech různých verzích:

Formát A4

Tyto dokumenty jsou připraveny pro tisk na formát A4, takže tisk je snazší, protože lze využít klasický kancelářský papír. Ale samozřejmě také papíry barevné či jemně zdobené, scrapbookové s nižší gramáží nařezané na formát A4. Kvůli úspoře místa v deníku jsou dokumenty připraveny pro oboustranný tisk, zvolte „překlápět stránky po kratší straně“. Tisk jen některých vybraných stránek z této verze dokumentu není vhodný, stránky by potom na sebe nenavazovaly. Větší prostor uprostřed stránek je určen na hřbet. Pro větší počet klasických deníkových stránek, které jsou umístěné na konci dokumentu, stačí zvolit oboustranný tisk posledních dvou stránek, z každého takového tisku získáte deníkový základ na 2 dny. Vytištěné stránky uprostřed rozstříhněte, seřaďte do správného pořadí podle níže uvedených dokumentů pro formát A5), proděravte, přidejte libovolné desky a svažte.

Úvod
PDF, 2,06 MB
Kompletní verze deníku.
Úvod
PDF, 704 kB
Verze bez přehledu kontinentů.
Úvod
PDF, 128 kB
Verze bez přehledu kontinentů a obecných informací.
Formát A5

Tyto dokumenty jsou připraveny pro tisk na formát A5, takže před tiskem je potřeba si připravit papíry v příslušném rozměru - klasický kancelářský papír A4 rozříznout napůl, případně si připravit papíry barevné, jemně zdobené, scrapbookové s nižší gramáží nebo přímo již perforované určené do různých diářů a zápisníků. Kvůli úspoře místa v deníku jsou dokumenty připraveny pro oboustranný tisk, zvolte „překlápět stránky po delší straně“. Tisk jen některých vybraných stránek z této verze dokumentu je možný, jen je třeba si hlídat umístění hřbetu, které se kvůli předpokladu oboustranného tisku na jednotlivých stránkách pravidelně střídá. Pro větší počet klasických deníkových stránek, které jsou umístěné na konci dokumentu, stačí zvolit oboustranný tisk posledních dvou stránek, z každého takového tisku získáte deníkový základ na 1 den. Vytištěné stránky už by měly být i ve správném pořadí, jen je tedy proděravte, přidejte libovolné desky a svažte.

Úvod
PDF, 2,06 MB
Kompletní verze deníku.
Úvod
PDF, 704 kB
Verze bez přehledu kontinentů.
Úvod
PDF, 128 kB
Verze bez přehledu kontinentů a obecných informací. S vynecháním str. 7 a 8 použitelná i pro dovolenou v ČR.