2016-06-29, 2016-06-30 a 2016-07-05 - Císařská louka

29. 6. 2016

Velku část šesté hodiny jsem strávila v písečném bunkeru, protože jsem byla označena za neschopnou. Pořád se mi moc nedařilo, ale už to bylo trošku lepší.

Dlouhé rány jsme místo z rohoží odpalovali z trávy. Přímo z trávy klasicky sedmičkou a pětkou a z týčka ještě trojkou dřevem.

30. 6. 2016

Dnes jsme si zopakovali chippy a pitche, přišlo mi, že mi to jde o něco lépe, hlavně tedy pitch. Zbytek lekce jsme strávili opět odpalováním z trávy. Hodinu jsme zakončili výkladem pravidel, kde jsem se tedy nedozvěděla nic nového :-).




5. 7. 2016

Na dnešek připadla poslední, osmá lekce s trenérem. Měli jsme si vybrat, co chceme trénovat, co nám jde nejhůř, ale shodli jsme se, že v ničem nevynikáme a tudíž můžeme trénovat cokoli. Nakonec jsme zkoušeli chippy a pitche a trenér nám před přesunutím na driving ukázal, jak rozdílně se hrají různé rány ve svahu.

Kurz jsme zakončili odpalováním z trávy, trochu jsem měla za úkol zkoušet i odpalování dřevem, ale jak trenér sám poznamenal, na hřišti mě nebude nutit s ním hrát, takže jsem definitivně rozhodnutá si ho nechat v bagu maximálně na vyměřování vzdáleností na dropování míče :-).