2022-11-04 - Michaels

Datum návštěvy: 10. 5. 2022

Druhou návštěvu Michaels jsem využila k obhlédnutí i jiného sortimentu, než jen potřeb pro scrapbooking. Jak jsem ale zjistila, stejně jsem se tak nějak držela „svého“.

Omrkla jsem různé zápisníky, diáře a skicáky. Budu se opakovat, ale zajímavé jsou hlavně ceny… Na část sortimentu byla navíc sleva.

Obdobně byla v akci třeba vlna. Na jejím prodeji mě ale v USA fascinuje především množství, které je aktuálně v regálu. Jen u několika málo barev je totiž dostupných klubek tolik, aby se z toho dalo vyrobit něco pořádného.

Možnosti skladování scrapbookových potřeb jsou v „mé“ scrapbookové komunitě docela velké téma. V USA se s tím moc „nemažou“ a v nabídce mají takové množství boxů, že si nejde nevybrat. Ty plastové boxy na scrapbookové papíry jsou za mě rozhodně top – extrémně příznivá cena, odolnost, díky průhlednosti je navíc vidět obsah.

A ano, vracím se k papírům. Nutkání nějaké nabrat bylo opravdu veliké, ale ten dolar, co za každý papír chtěli, mě docela odradil.

Trochu jsem nahlédla i do uličky s různými elektrickými pomocníky typu Cricut. Sama bych nic takového nevyužila a vlastně pro pořizování podobných pomocníků nemám ani moc pochopení, ale zajímavé mít možnost si na vlastní oči nabídku prohlédnout.

No a kdo jsem já, abych se vyhýbala uličce se samolepkami? Kdybych měla větší zavazadlo, asi by to byl pro stav bankovního konta docela průšvih :-).

Poslední zastávku jsem si dala v uličce s razítky a vyřezávacími šablonami. Oproti jinému sortimentu je nabídka tohoto zboží dost omezená. I když tedy ceny jsou poměrně sympatické.