2014-05-24 - Konec publikování na blogu

Když jsem tento blog kdysi dávno zakládala, měla jsem představu, že to bude takový rozcestník, že...

  • tu budu psát o své vlastní tvorbě a zároveň odkazovat na svůj web, což by mu mohlo zvednout návštěvnost.
  • tu budu psát o tom, co mě zaujalo nebo jaký kreativní veletrh či kurz jsem navštívila.
  • sem budu dávat odkazy na zajímavé články jinde na internetu.
  • v boxíkách po okrajích budu shromažďovat co nejkomplexnější seznam odkazů na české scrapařské blogy a prodejce materiálu.
  • díky diskuzi pod články budu mít větší možnost komunikace s těmi, které moje tvorba zajímá.

Časem jsem dokonce začala příspěvky psát napůl v angličtině, protože jsem narazila na pár fanynek v zahraničí a přišlo mi to jako dobrá příležitost potrénovat angličtinu.

Jenže návštěvnost blogu říkala, že zájem o něj je dost malý a zpětná vazba v příspěvcích byla malá. Jinak rychlé publikování každé novinky u mě na webu bylo spojeno s velmi zlouhavým publikovním doprovodného článku zde. Občase nebylo o čem psát a občas ani nebyl čas psát a ještě to překládat do angličtiny. Odkládala jsem pak kvůli tomu i publikování příspěvků na svém webu a začala z toho být otrávená.

Takže jsem po dlouhé úvaze na začátku roku 2014 se zveřejňováním příspěvků na blogu přestala. Rozhodla jsem se o tom ještě přemýšlet, takže jsem po čase viditelnost blogu nastavila na "soukromý", čímž byl blog uchován, ale obsah byl dostupný jen pro mě. Časem jsem obeslala lidi, kteří na můj blog spontánně odkazovali (díky, díky!!!), že jsem s blogem skončila a jestli by byli tak laskavi a změnili odkaz na můj web.

No a teď s odstupem času jsem se rozhodla blog jako archiv zviditelnit, ale příspěvky už publikovat nebudu. Tedy - "nikdy neříkej nikdy", ale aktuálně to není v plánu...

Takže díky moc všem za přízeň a kdo má zájem sledovat mé počiny, má několik možností: